Sabtu, 2 April 2011

perpustakaan negara kenape aku tak tahu?

oh kenapala aku selama ini tak pergi national library. tadi lepas birthday party budak cute miut tu, aku dengan terujanya pergi ke national library wat kali pertama. sungguh ulu attitude aku. tapi ade aku kesah. yang penting niat aku suci. nak pergi library petang sabtu. mampu?.
first2 aku rasa macam rajinya aku pergi library, faham tak perasaan yang RAJIN NYA AKU? tapi bila sampai sana ramai jugak la so rakyat malaysia rajin, yaey! tapi aku rasa cam best sebab aku dapat pinjam buku dengan menggunakan mykad saje(baru tahu, azab sangat pengetahuan umum).
so grab 2 buku ilmiah yg terpaksa dpinjam untuk buat assignment dan satu novel fiction. thanx national library. lov u. bawak buku balik cepat-cepat pastu tolak spek kt batang hidung supaya nampak macam detektif conan. ok bai. ok bai. nak baca. ok bai.

4 ulasan:

  1. jom serius. nnt nak pegi ajak. sumpah best. suke

    BalasPadam
  2. CIK TIKAH PERNAH KENA NGORAT KAT PERPUSTAKAAN NEGARA. HAHA.. (TETIBA JE KAN? :P )

    |CIK TIKAH|

    BalasPadam